04.10.2023. Sreda

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Online Akcijska roba pobednik turnira
26.03.2018.

Ekip Online Akcijska roba zosvojila je turnir Grada koji je organizovao Sportski savez Subotice na sportskom centru u Prvomajskoj ulici u sklopu memorijalnog turnira "Igrajmo za 16"

Sportski savez grada Subotice na poziv RTS-a priključio se organizaciji Memorijalnog turnira u malom fudbalu "Igrajmo za 16" koje organizuje RTS u spomen na žrtve tokom NATO bombardovanja zgrade RTS. Na turniru je učestvovalo osam ekipa, mad je interesovanje bilo znatno veće. Međutim, zbog dužine trajanja turnira i slobodnih termina Savez se ove godine odlučio da uključi osam ekipa.

Generalni sekretar Sportskog Saveza Subotice, Goran Marinković istakao je da su na turniru svi radili volonterski u cilju sačuvanja uspomena na žrtve bombardovanja. Zahvalio se za pomoć lokalnoj samoupravi, JKP Stadion koji je besplatno ustupio teren u Prvomajskoj, sudijskoj organizaciji Gradskog fudbalskog saveza koji su delili pravdu bez nadoknade kao i medicinskom tehničaru Gaboru Romiću koji se rado odazvao da pomogne oko organizacije, kao i delegatu Dušku Radoševiću.   

Turnir je osvojila ekipa Online Akcijska Roba pobedom u finalu nad Rvačkim klubom Spartak od 2:0. Pobednička ekipa nagrađena je peharom i medaljama a sledeće nedelje predstavljaće Suboticu na turniru gradova u okviru memorijalnog turnira "Igrajmo za 16" koji će se održati u Beogradu.  

Sportski savez Subotice zahvalio se na učešću svim ekipama, ponašanje je bilo izuzetno fer i sportski. Učestvovali su ekipe: Online Akcijska roba, Rvački klub Spartak, Elektrovojvodina, Su Team, Ametek Dunker Motoren, Plus Caffe 2, Full Feel i fudbalske sudije.  

1027_2.jpg 1027_3.jpg

1027_1.jpg

  Share on Facebook