04.10.2023. Sreda

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Sanja Malagurski posetila Sportski Savez
11.04.2018.

 Sportski savez Subotice pored svojih redovnih aktivnosti se trudi da ugosti najbolje subotičke sportiste koji su svojim rezultatima proslavili grad Suboticu. 

Nakon Davora Štefaneka, Tamaša Kajdočija i Martina Mačkovića generalni sekretar Goran Marinković dočekao je i ugostio Sanju Malagurski, najtrofejniju subotičku odbojkašicu koja je u svojoj bogatoj karijeri osvojila i zlatnu Evropsku medalju 2011 godine na Prvenstvu koje je održano u Italiji. Sanja je karijeru započela u ŽOK Subotica a već sa 16 godina se otisnula u inostranstvo u ekipu Nova Gorica (Slovenija). Nastupala je za klubove u Sloveniji, Rumuniji, Poljskoj, dalekom Brazilu i Italiji. Trenutno je član ekipe Foppapedreti Iz Bergama (Italija).   

Po završetku sezone u Italiji Sanja Malagurski očekuje pripreme sa reprezentacijom za važna takmičenja koja našu selekciju očekuju u toku ove godine. Kada je u mogućnosti iskoristi da poseti rodnu Suboticu. Za vreme Uskršnjih praznika na naš poziv posetila je Sportski savez Subotice. - Zahvalila bih se sadašnjem rukovodstvu Sportskog Saveza što prate rezultate subotičkih sportista i što su me pozvali da budem njihov gost. Po prvi put sam u ovim prostorijama i stvarno sam oduševljena kako sve odiše u sportskom tonu. Mislim da je izuzetna ideja zid u holu sa fotografijama istaknutih subotički sportista koji su osvajali medalje na velikim takmičenjima a posebno me raduje što sam i ja među njima.

1029_1.jpg

Sanja Malagurski, iskoristila je priliku da Sportskom savezu pokloni dres sa autogramom koji će se naći u našim prostorijama. Generalni sekretar Goran Marinković istakao je da će Savez rado ugostiti sve istaknute subotičke sportiste - Sportski savez pokušava da pomogne svojim članicama u cilju ostvarivanja dobrih rezultata. Želimo da istaknemo da je ovo "kuća" koja će rado ugostiti sve subotičke sportiste a posebno one koji svojim rezultatima promovišu Grad. Danas smo dočekali jednu od najboljih odbojkašica Srbije, aktuelnu reprezentativku koja je osvojila zlatnu Evropsku medalju a pored toga i nekoliko medalja na Svetskom Gran priju i Evro ligi. Mislim da je do sada Sanja Malagurski malo bila zanemarena od strane grada, ali od sada ćemo se truditi da svi subotički sportisti dobiju tretman kakav zaslužuju. 

   

  Share on Facebook