04.10.2023. Sreda

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Održana treća sednica Upravnog Odbora
26.05.2018.

Upravni odbor Sportskog saveza održao je 25. maja  svoju 3 sednicu u ovoj godini. Na dnevnom redu su bile, pored uobičajenog usvajanja zapisnika, odluke o daljem funkcionisanju i o prijemu novog člana. 

Izborom dosadašnjeg generalnog sekretara Gorana Marinkovića za generalnog sekretara Sportskog saveza Srbije, tj podnošenjem ostavke na funkciju u Sportskom savezu grada Subotice, Upravni odbor je morao odmah da reaguje i da premosti period do sledeće sednice Skupštine izborom vršioca dužnosti generalnog sekretara Sportskog saveza. Jedini kandidat koga je formalno predložio Sreten Damnjanović, predsednik Saveza, a čiju kandidaturu je zdušno podržao Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport i omladinu, bio je Dejan Vuković. Svima je poznat kao marljiva osoba, vredna poštovanja i poverenja, kao veliki radnik, a njegova stručnost u oblasti sporta i sposobnosti posebno su došli do izražaja u proteklih godinu ipo, tokom kog vremena se uz dosadašnjeg sekretara istakao u svom angažovanju i doprinosu kao sportski radnik. Sve ovo je istaknuto od strane članova Upravnog odbora, da bi se nakon glasanja donela jednoglasna odluka o njegovom imenovanju za naredni šestomesečni period.

Prijem novog člana u Savez bila je tema i na ovoj sednici, pa se tako može konstatovati da je novi član Košarkaški klub BAJMOK. 

  Share on Facebook