04.10.2023. Sreda

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Igre bez granica ponovo u Subotici
26.06.2018.

Subotica će po drugi put biti domaćin igara "City Games" koji će se održati 6. jula na Gradskom bazenu. Nesvakidašnje igre, mnogo adrenalina, timski rad i nezaboravno druženje očekuju svakog ko se bude tog dana našao na Otvorenom bazenu u Dudovoj šumi od 19:30.

Deveta sezona City Games-a sa sobom donosi i nova uzbudjenja. Grad koji bude najbolji u Srbiji kvalifikovaće se za evropsko City Games finale koje će 2020. godine biti održano u Luksemburgu. Tamo će ukrstiti snage sa najboljim evropskim gradovima što će biti pravi spektakl koji na ovim prostorima još nije viđen.

City Games karavan krenuo je iz Hrvatske a u Srbiju stiže 4. Jula kada će prvi gradovi odmeriti snage na bazenu u Vrbasu. Sledi Subotica 6. jula zatim Inđija, 8. jula. U Somboru će 10. jula na polufinalnoj večeri snage ukrstiti pobednici iz prethodnih gradova. Nakon toga kvalifikacije se nastavljaju 12. jula u Valjevu, 14. jula u Loznici, 16. jula u Knjaževcu i 18. jula u Vranju. Na bazenima u Čačku nas očekuje drugo polufinale a 22. jula na Zlatiboru, najbolji gradovi će se boriti za titulu prvaka koji će predstavljati Srbiju na evropskom finalu 2020. godine u Luksemburgu.

Ono što je najbitnije jeste da takmičari ne moraju biti profesionalni sportisti. Bitno je imati timski duh i želju za dobrom zabavom koja je ovde zagarantovana. Tim se sastoji od 6 članova od kojih dvoje moraju biti ženskog pola.

Subotica će i ove godine imati svoju ekipu, te pozivamo sugrađane da dođu na Gradski bazen u Dudovoj šumi 6. jula i pruže podršku svojim sugrađanima, ali i ostalim učesnicima ove nesvakidašnje sportske manifestacije.

 

1040_1.jpg

prošlogodišnja ekipa

  Share on Facebook