10.07.2020. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Dodeljene Majske nagrade
24.05.2019.

U zgradi Skupštine Republike Srbije održana je redovna sednica skupštine Sportskog saveza Srbije na kojoj su svečano dodeljena Majske nagrade, najvećeg društveno sportskog priznanja u Srbiji.

Delegat Sportskog saveza Subotice na ovoj Skupštini je bio Dejan Vuković, generalni sekretar Saveza. Skupštini je otvorio Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek koji se osvrnuo na period od 01. januara i video prezentacijom prikazao aktivnosti Saveza Srbije u 2019.godini. Predsednik je istakao da su novi izazovi pred svima nama, a SSS će se truditi da za još jednu lestvicu podigne čitav sistem sporta u našoj zemlji.

U ime Sportskog Saveza Srbije, Davor Štefanek je posebnu zahvalnicu dodelio ministru odbrane Aleksandru Vulinu za izuzetan doprinos razvoju sporta u Vojsci Srbije.

1102_1.jpg

Laureati za 2019 godinu su: Sportski savez Požarevca (teritorijalni sportski savez), KK Crvena zvezda (sportska organizacija), Milan Aleksić (sportista u olimpijskom sportu), Jasmina Anđelković (sportista u neolimpijskom sportu), Dejana Bačko (sportista sa invaliditetom), Stoian Dobrev (sportski stručnjak), Nemanja Marijan (sportski funkcioner), Nedeljko Iljukić (sportski novinar), Mirko Butulija (posthumno - životno delo) i Miloš Mitić (posthumno - životno delo)

Fotogalerija sa Skupštine  Share on Facebook