10.07.2020. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Pripreme najboljih veslača Srbije na Paliću
14.06.2019.

Na jezeru Palić trenutno se pripremaju najbolji veslači Srbije za Svetsku kup, koji će se od 21. do 23. juna održati u Poznanju u Poljskoj.

Na pripremama se nalaze: posada dvojca bez kormilara (2-): Martin Mačković (Palić)/Miloš Vasić (Partizan), posada četverca bez kormilara (4-): Aleksandar Beđik (Partizan, izvorno Palić), Nenad Beđik (Partizan, izvorno Palić), Igor Đerić (Smederevo) i Viktor Pivač (Grafičar) skif (1x): Aleksandar Filipović (Partizan) skif (1x): Andrija Šljukić (Partizan). Sa njima na Paliću rade: Nebojša Ilić - trener i koordinator seniorskih selekcija, Aleksandar Ivković - trener, Lazo Pivač - trener.

Veslačka reprezentacija Srbije boraviće na Paliću do ponedeljka (17.6.2019) u sklopu priprema po planu i programu Veslačkog saveza Srbije, a domaćin im je Veslački klub "Palić". Nakon toga reprezentacija odlazi u Poljsku na Svetski kup, posle čega se ponovo vraća na Palić gde će se od 28. do 30. juna održati Prvenstvo Srbije u veslanju za seniore, juniore i kadete.

Osim članova reprezentacije, na Paliću se ovih dana posebno priprema i posada u koju se ulaže nada za odličnim rezultatom kako na državnom tako i na međunarodnim takmičenjima. U pitanju je posada dublskula (2x) sastavljena od juniorki Palića (Nikolina Đorđević) i Galeba iz Zemuna (Anđa Simić). Njih dve na Paliću priprema trener Veslačkog kluba Palić, Kornelija Đurasević, a sledeće sedmice ova posada prelazi u Zemun gde će pripreme nastaviti pod nadzorom trenera Veslačkog kluba Galeb. Svoj prvi nastup ova posada imaće na Prvenstvu Srbije na Paliću (28-30.6.2019).

1107_1.jpg

  Share on Facebook