08.04.2020. Sreda

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Treći na međunarodnom takmičenju City Games
07.07.2019.

Ekipa Sportskog saveza Subotice osvojila je treće mesto na Međunarodnom takmičenju City Games koje je održano na Zlatiboru u četvrtak 4. jula na bazenu Olimp.

Sportski savez Subotice uz saradnju sa resorom za sport grada Subotice i ove godine je okupio ekipu za takmičenje na igrama City games (Igre bez granica). U cilju promocije ovogodišnjih Igara, na Zlatiboru je održano Međunarodno takmičenje na koje su subotičani dobili specijalnu pozivnicu nakon što su prošle godine sveukupno bili treći u Srbiji. Samo takmičenje proteklo je u odličnoj atmosferi učesnika iz tri države uprkos velikoj kiši koja je pomerila početak takmičenja za pola sata.

Najbolja je ebila ekipa iz Kragujevca (prošlogodišnji pobednici igara u Srbiji), drugo mesto pripalo je ekipi iz Skoplja, pobednici igara u Makedoniji koji su bili sastavljeni od profesionalnih sportista, treći su bili subotičani koji su bili bolji od ekipe iz Maribora, prošlogodišnjeg sveukupnog pobednika koja je zauzela četvrto mesto i ekipe iz Loznice.

Iako pomalo oslabljeni zbog nemogućnosti dolaska dva igrača, ekipa iz Subotice se odlično pokazala i na kraju zauzela treće. Nedostajalo je malo sportske sreće da se subotičani na kraju okite srebrnim medaljama. Novom medaljom su nastavili uspešan niz od prošle godine kada su se pojavili na tri takmičenja i osvojili po jednu zlatnu, jednu srebrnu i sveukupnu bronzanu medalju.

1112_1.jpg

Ekipu koja je sačinjavala 6 takmičara: Srđan Dakić, Dejan Franjković, Milan Ivošević, Marko Rašković, Milica Šoštarec i Noemi Priboj predvodio je generalni sekretar Sportskog saveza Subotice, Dejan Vuković.

U julu mesecu se održava ovogodišnje takmičenje City Games na kojem ekipa Sportskog saveza Subotice sa pravom računa na visok plasman što su pokazali svojom formom na ovom Međunarodnom takmičenju. Sklopljena je saradnja i sa sportskom laboratorijom "ST Lab" koja se brine za oporavak i testiranje igrača.

Subotica će uz pomoć resora za sport i omladinu Grada biti domaćin ovog takmičenja u u četvrtfinalnoj fazi u petak 19. jula na bazenu Dudova šuma sa početkom od 19:30 časova.

Fotogalerija sa takmičenja

  Share on Facebook