13.07.2020. Ponedeljak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Prijem za predstavnike Memorijalnog turnira Stevan Vilotić - Ćele
09.09.2019.

Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije, familije Vučić-Vilotić, te predstavnici reprezentacija koje nastupaju na Memorijalnom turniru Stevan Vilotić - Ćele bili su gosti u Gradskoj kući u Subotici. Njih je primio Nemanja Simović, član Gradskog veća Subotice zadužen za sport i omladinu uz Dejana Vukovića, sekretara Sportskog saveza Subotice.  

Nemanja Simović se zahvalio porodici Stevana Vilotića na upornosti da turnir i dalje traje, Fudbalskom savezu Srbije koji je prepoznao u Subotici dobrog partnera, ali i svima onima koji svojim radom doprinose da turnir traje već više od četvrt veka. – Dobro došli u Subotici, grad sportova. Imamo 148 klubova registrovanih u Sportskom savezu, a oni postižu zapažene rezultate, tako da sa ponosom možemo reći da imamo članove u Super ili Prvoj ligi u gotovo svim sportovima. Možemo se pohvaliti i sa brojnim medaljama sa najvećih takmičenja, a ponosni smo i na mlade sportiste koji već krče put ka visinama, pa i prema narednoj Olimpijadi. Istovremeno, urađeno je mnogo na poboljšanju sportske infrastrukture u Subotici, a posebno se to vidi na Gradskom stadionu. Tamo su urađeni reflektori, potom je zamenjena kompletna travnata podloga sa drenažnom, kao i nova atletska staza, a uskoro kreću radovi na rekonstrukciji tribina. Kada sve bude gotovo, neće biti prepreka da se u Subotici igraju evropski mečevi – naglasio je Simović.

1126_1.jpg

Svetlana Vučić Vilotić, istakla je veliku zahvalnost svima koji su pomogli da se ovaj turnir razvije, Fudbalskom savezu Srbije, organizatorima na Severu Bačke, idejnom tvorcu Ivici Kajdočiju, počasnom predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću i dodala: – Mogu da se samo zahvalim Subotici koja 26. put podržava Memorijal koji nosi ime moga oca. Drago mi je što ja turnir značajan za mlade fudbalere kojima predstoje kvalifikacije na Evropsko prvenstvo. Bio je pravi užitak posmatrati utakmice naših selekcija, a primetno je da je napravljen značajan korak u poboljšanji infrastrukture u Subotici, Bačkoj Topoli i Senti, na radost naše dece koja se bave sportom.

  Share on Facebook