28.10.2021. Četvrtak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Bliži se početak akcije "sport u policiji"
27.04.2021.

Novi projekat "Sport u policiji" koji je nastao saradnjom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Sportskog saveza Srbije kreće početkom maja meseca.

Akcija "Sport u policiji" organizovaće se u 27 policijskih uprava sa oko 3.000 policijaca učesnika. Povodom predstojeće akcije u Beogradu u zgradi opštine Savski Venac održan je radni sastanak svih predstavnika teritorijalnih Saveza gde će se odvijati takmičenja. Na sastanku su prisustvovali generalni sekretar SSS Goran Marinković, član veća zadužen za sport opštine Stari grad, Nedeljko Jovanović, pomoćnik načelnika Centra za osnovnu policijsku obuku Rade Cvijović i koordinatori akcije ispred Sportskog saveza Srbije, Miloš Marković i Petar Šundić. Sportski savez Subotice predstavljao je sekretar Dejan Vuković. 

Cilj sastanka je da se projekat približi svim teritorijalnim savezima, da se uoče problemi i na vreme rešavaju. Takmičenje će se odvijati u više disciplina: mali fudbal (Futsal), basket 3x3, odbojka, džudo i atletika. 

Takmičenje u Subotici povereno je Sportskom savezu grada Subotice. Gradsko prvenstvo "Sport u policiji" održaće se od 15. do 22. maja 2021 godine. Sportskom savezu Subotice povereno i Regionalno prvenstvo koje će okupiti najbolje policijske uprave sa teritorije Vojvodine, koje je zakazano za 10. jul 2021 godine.    

1210_1.jpg

1210_3.jpg

1210_2.jpg


 


  Share on Facebook