18.09.2021. Subota

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Održan 2. Memorijalni turnir Boris Popović - Pop
06.07.2021.

Mečevima za treće i finalnim susretom, odigranim u nedelju, 4. jula, okončan je 2. Memorijalni turnir u malom fudbalu „Boris Popović – Pop“.

Memorijal je bio humanitarnog karaktera, trofej za prvo mesto osvojili su igrači ekipe Šeki enterijeri-Real impeks, kao i prošle godine. U uzbudljivom finalu sa 4:2 su savladali ekipu Došlov company, u meču koji je do zadnjeg momenta bio izuzetno dinamičan, u svakom smislu. Publika je videla sjajne poteze, odlične prilike, izvanredne odbrane golmana, lepe golove, nervozu i proteste.  Uzbudljivo je bilo i u meču za treće mesto, ekipa Pekare „Beli golub“ iz Bajmoka je sa 4:3 savladala Terminal.

Što se najboljih pojedinaca tiče, kao i prošle godine za najboljeg igrača proglašen je Veselin Guberinić iz ekipe Šeki enterijeri-Real impeks, najbolji golman bio je Dušan Vukoslavović takođe iz pobedničke ekipe, dok je najbolji strelac Aleksandar Zolnajić iz ekipe Došlov company sa 11 postignutigh golova.

Nagradni fond je iznosio 220.000 dinara, a sredstva ostvarena od prodaje ulaznica i dobrovoljnih priloga išla su za lečenje Saše Vojnića Purčara.

Iza ogranizacije stoji Goran Popović, brat Borisa Popovića, uz podršku lokalne samouprave i Sportskog saveza Subotice. Tako su priznanja ekipama i pojedincima uručili Goran Popović, Nataša Aleksić, članica GV Subotice zadužena za sport i omladinu i Dejan Vuković, generalni sekretar Sportskog saveza Subotice.

1227_1.jpg

  Share on Facebook