16.08.2022. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Otvoren konkurs za sportskog učitelja i operativnog trenera
14.02.2022.

Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera u Subotici raspisala je konkurs za upis kandidata na programe stručnog osposobljavanja za zvanje Operativni trener (III nivo) kao i za sportski operativni trener - sportski učitelj (IV nivo).

Oba programa stručnog osposobljavanja je obima 360 časova. Konkurs IV nivoa sportski učitelj je vezan za rad sa decom (mlađa od 16 godina).  

Rok za prijavu je zaključno sa 10. martom 2022. godine a početak kursa je 15. marta 2022 godine. Prijavljivanje se može izvršiti direktno u Visokoj školi strukovnih studija (ul. Banijska 67) u kancelariji br 7 ili putem sajta škole na adresi  http://vsovsu.rs/novi/index.php/studije/operativni-treneri. Opšti deo oba kursa obavljaće se online.  

Na osnovu Ugovora o saradnji koji je sklopio Sportski savez Subotice sa Visokom školom strukovnih studija za sve polaznike koji se prijave preko Saveza omogućna je povlađtena cena koja iznosi 29.000 dinara za zvanje operativni trener i 36.000 za zvanje sportski učitelj. Iznos je moguće uplatiti u dve rate.  

Više informacija o Konkursima mogu se dobiti od rukovodioca stručnog osposbljavanja Nenada Jerkovića putem meila: nenadjerkovic@vsovsu.rs ili na telefon 069/1109122. 

Zvanični tekst Konkursa


  Share on Facebook