29.06.2022. Sreda

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Objavljeno žrebanje za Letnji turnir
16.06.2022.

Letnji turnir u malom fudbalu je pre tri godine prerastao u memorijalni u znak sećanja na Borisa Popovića. Ove godine će se na terenu SRC Prvomajska od 18. do 26. juna održati 3. Memorijalno-Humanitarni turnir "Boris Popović Pop"

Kao i prethodne dve godine sva novčana sredstva koja budu prikupljena od kotizacija ekipa koje budu učestvovale biće iskorišćena za samu organizaciju turnira i nagrade za najbolje ekipe i pojedince dok će sva novčana sredstva koja budu prikupljena od ulaznica i donacija biti iskorišćena u humanitarne svrhe. Svaka novčana transakcija će na kraju turnira biti transparentna i objavljena.

Nagradni fund turnira je 220.000 dinara gde će prvoplasiranoj ekipi pripasti ček od 150.000, drugoplasiranoj 50.000, a za treće mesto 20.000 dinara.

Pomoć turniru pruža i Sportski savez grada Subotice i to finansijskim sredstvima koja su obezbeđena preko resora za sport i omladinu grada Subotice ali i u samoj organizaciji. Prijavilo se 17 ekipa koje će biti raspoređene u 4 grupe sa po četiri ekipe sa time da će jedino u A grupi biti pet ekipa. 

Žrebanje grupa obavljeno je u Trofejnoj sali Sportskog saveza u sredu 15. juna uz prisustvo ekipa, organizatora Gorana Popovića i sekretara Sportskog saveza Subotice Dejana Vukovića.    

A grupa: Pekara beli golub, Full Feel Forma Urbanico, Dunav Coop, ED Subotica, Žabac

B grupa: Terminal, Fontana, Zdravko, Munižaba prevoz

C grupa: NTM Čikerija, Gringosi, Brokat, FK Lokomotiva

D grupa: Šeki Enterijeri Real Impeks, Belo-plavi, Mungosi, Aleksandrovo

1299_1.jpg

  Share on Facebook