16.08.2022. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
NTM Čikerija osvojila Memorijalni turnir Boris Popović
27.06.2022.

Na terenu SRC Prvomajska u nedelju 26. juna završen je 3. Memorijalni turnir Boris Popović - Pop na kojem je trijumfovala ekipa NTM Čikerija nakon boljeg izvođenja penala u velikom finalu. 

Turnir koji je održan uz pokroviteljstvo Sportskog saveza Subotice i resora za sport i omladinu grada Subotice i ove godine je bio humanitarnog karatktera, sredstva su se prikupljala za lečenje našeg sugrađanina Luke Suvajca. Finale između ekipa Dunav Coop i NTM Čikerija je odigrano u veoma prijatnom ambijentu uz veliki broj pristalica malog fuudbala. Ekipe su pokazale veliku borbenost i do kraja neizvestan duel. Povela je NTM Čikerija sa 2:0, što nije obeshrabrilo protivnika koji je uspeo da izjednači na 2:2. Čikerija je u finišu utakmice imala terensku inicijativu stvarali prilike, ali su se momci u plavim dresovima požrtvovano branili.  Pobednika je odlučila penal serija u kojoj su više sreće i umeća imali fudbaleri NTM Čikerije kojima je pripao pobednilčki ček na 150.000 dinara, pobednički pehar i veliki prelazni pehar Letnjeg turnira koji je uručila Nataša Aleksić, član gradskog veća zadužena za sport i omladinu. 

Nakon utakmice proglašeni su i najbolji pojedinci turnira kojima je pehare dodelio Goran Popović. Epitet najboljeg golmana poneo je Dušan Tasić iz ekipe Dunav Coop, najbolji strelac sa 8 golova je Marko Novaković iz NTM Čikerije dok je za najboljeg igrača proglašen Nikola Maksimović iz ekipe Dunav Coop.  

Treće mesto pripalo je mladoj ekipi Brokat koja je u uvertiri za veliko finale savladala ekipui Šeki Enterijeri Real Impeks sa 4:1. 

1301_1.jpg

  Share on Facebook