27.09.2023. Sreda

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Održane Letnje igre na vodi
17.07.2022.

Na otvorenom bazenu u Dudovoj šumi u petak 15. jula održana je sportska manifestacija "Vojvodina Summer by Invictus” na kojoj je slavila ekipa Sportskog saveza grada Subotice.

Takmičenje “Vojvodina Summer by Invictus” (nekadašnje igre bez granica) je zamišljeno kao sportska manifestacija takmičarsko – zabavnog karaktera koja za cilj ima da se takmičari dobro zabave savladavajući razne prepreke i logičke zadatke. Igre u Subotici organziovao je Trening Centar Invictus uz veliku podršku Respora za sport i omladinu grada Subotice. Ovakvo takmičenje održaće se u deset gradova, pobednici će predstavljaće svoj grad na finalnom takmičenju koje će se održati 27. avgusta na SPENS-u u Novom Sadu. 

1308_2.jpg 1308_3.jpg                         

Na takmičenju u Subotici učestvovalo je pet ekipa koje su se takmičile u čak 11 disciplina. Pobedila je ekipa Sportskog saveza grada Subotice, drugo mesto pripalo je ekipi Gnjurci a treće ekipi Deveta Legija.

Ekipa Sportskog saveza ima iskustva u ovakvim takmičenjima pošto su u sličnim igrama koje su organizovane na teritoriji cele Srbije (City Games), 2019 godine na finalnom takmičenju u Čačku osvojila prvo mesto i trebala je zajedno sa ekipom Kragujevca da predstavlja Srbiju na međunarodnom takmičenju u Sloveniji zajedno sa još 16 ekipa iz Evrope. Nažalost, zbog pandemije to finalno takmičenje nije održano. 

1308_1.jpg

Pobedničku ekipu predstavljali su: Nora Bognar, Viven Kozla, Klara Kiš, Danilo Čabrilo, Milan Ivošević, Bojan Rašković, Luka Ivković, Miloš Milošević. Trener ekipe: Srđan Dakić. 

1308_4.jpg 1308_5.jpg

1308_6.jpg 1308_7.jpg

1308_8.jpg

  Share on Facebook