26.09.2022. Ponedeljak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Poziv za javni trening
02.09.2022.

Sportski savez Subotice poziva sugrađane da se prijave na javni trening koji će se održati ispred bazena SRC Prozivka u sredu 07 septembra sa početkom od 18:00 časova pod sloganom "Jaka porodica- jaki ljudi".

Javni trening organizuje "Aktivnija Srbija" sa podrškom Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva zaštite životne sredine, Sportskog Saveza Srbije i Univerziteta Singidunum.  Za cilj imaju promovisanje kulture vežbanja, edukacije građane Srbije, kao i podsticanja na aktivnost i razmenu iskustava, podižući svest o važnosti zdravog i aktivnog života, nastojeći, istovremeno menjati negativne trendove koji nas čine sve nezdravijom i gojaznijom nacijom.

Naročita pažnja posvećena je mališanima uzrasta od 3-11 godina, koji imaju prilike da na kreativan i zabavan način budu fizički aktivni. Dok roditelji vežbaju na jednom delu, njihova deca od 5-9 godina će se takmičiti u zanimljivim diciplinama Smart izaazov i avantura –tima. Voditelj i amasador projekta Julija Bakić vodiće učesnik kroz ceo program.

Veliku podršku pojektu kao i pooć pri realizaciji pružio je Sportski Savez Subotice. Trening vode Miljan Janićijević i Milan Ninić instruktori i članovi tima Aktivnije Srbije.

Svi učesnici imaju priliku da dobiju poklone od partnera projekta: brend “VODAVODA“priprema osveženje za sve vežbače,naši dragi priljtelji projekta podeliće majice i magnete sa popularnim junacima VODAVODA vodice, brend Volim dobro u ljudima podeliće učesnicima ukusne i zdrave sokiće. Ljubitelji sportske opreme imaće priliku da upoznaju brend PEAK, jedinsteni sportski brend koji je podrška košarkaškoj i odbojkaškoj reprezentaciji Srbije.

Prijave se vrše na sajtu www.aktivnijasrbija.rs. 

1314_1.jpg

1314_2.jpg

1314_3.jpg

  Share on Facebook