29.05.2023. Ponedeljak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Započeo Novogodišnji turnir u malom fudbalu
10.12.2022.

Današnjim utakmicama započeo je 49. Novogodišnji turnir u malom fudbalu, na kojem učestvuje 16 ekipa koje su podeljene u četiri grupe. 

Prvog dana odigrano je sedam interesantnih utakmica, a interesantno je da su dva meča završena bez pobednika. U uvodnom susretu Brokat je opravdao ulogu favorita a zatim je viđen neizvestan meč između Dunav Coopa i Poslastičarnice Gelato koji je sa 4:1 dobio Dunav Coop. Treći meč je protekao u rezultatskoj neizvesnosti, povela je Forma Urbanico zatim Kelebijska šuma poravnala da bi 3 minuta pre kraja golom Đure Grabeža, Forma Urbanico došla do prva tri boda.

Sledeća dva meča su bila su izuzetno interesantna i oba su završena bez pobednika rezultatima 3:3. U meču Pivnice Gros i KMF Mali Beograd bilo je tri promene vodstva ekipa. Povela je Pivnica zatim je došlo do preokreta pošto je KMF Mali Beograd golovima Kotaraša i Tresiglavića poveo sa 2:1. U drugom poluvremenu Pivnica poravnava preko Miloša Vukelića da bi tri minuta kasnije i povela drugim golom Cvetkovića na utakmici, 3:2. KMF Mali Beograd je 8. minuta pre kraja poravnao na 3:3 golom Sekulića. Do kraja su obe ekipe imale svoje šanse. ali mreže su mirovale. Uzbudljivo je bilo i na meču FK Bačka i Bebe koja je takođe završila bez pobednika. Povela je Bačka zatim su Bebe poravnale u 5. minutu. Crveno beli su stvarali šanse i do kraja poluvremena postigli dva gola preko Vojnića i Glišovića za vodstvo od 3:1. U drugom poluvremenu Bebe su uspele da poravnaju rezultat na 3:3 u 30. minutu. Do kraja meča Bačka je bila bolji rival, imali su šansu da dođu do vodstva iz dosuđenog kumulativnog penala međutim nisu realizovali svoje prilike tako da je meč završen bez pobednika. U poslednja dva susreta ekipa Šeki Enterijer Real Impeks je opravdao ulogu favorita i ostvario pobede protiv Graničara i ekipe Žabac koja je imala vodstvo od 3:1, međutim do kraja meča prošlogodišnji pobednici su postigli čak 6 golova i na kraju slavili sa 7:3.           

Rezultati prvog dana 

  • Solid Karika Promet - Brokat 2:7
  • Dunav Coop - Poslastičarnica Gelato 4:1
  • Kelebijska šuma - Forma Urbanico 1:2
  • Pivnica Gros - KMF Mali Beograd 3:3
  • Bebe - FK Bačka 3:3
  • Graničar - Šeki enetrijer Real impeks 1:13
  • Šeki enterijer Real Impeks - Žabac 7:3
 
1347_1.jpg


  Share on Facebook