06.12.2023. Sreda

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Raspisan Konkurs za operativnog trenera i sportskog učitelja
25.01.2023.

Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera u Subotici raspisala je konkurs za upis kandidata na programe stručnog osposobljavanja za zvanje Operativni trener (III nivo) kao i za sportski operativni trener - sportski učitelj (IV nivo).

Oba programa stručnog osposobljavanja je obima 360 časova. Konkurs IV nivoa sportski učitelj je vezan za rad sa decom (mlađa od 16 godina).  

Prijavljivanje se može izvršiti direktno u Visokoj školi strukovnih studija (ul. Banijska 67) u kancelariji br 12 ili putem sajta škole na adresi  http://vsovsu.rs/novi/index.php/studije/kursevi/kurs-operativni-treneri u delu glavnog menija Studije/Kursevi/Kurs za operativne trenere.  

Rok za prijavu je zaključno sa 17.02.2023 a početak kursa je 20.02.2023.  

Na osnovu Ugovora o saradnji koji je sklopio Sportski savez Subotice sa Visokom školom strukovnih studija za sve polaznike koji se prijave preko Saveza omogućna je povlaštena cena koja iznosi 30.000 dinara. Iznos je moguće uplatiti u dve rate. Za sve ostale cena Kursa iznosi 44.000 dinara.   

Više informacija o Konkursima mogu se dobiti od rukovodioca stručnog osposbljavanja Nenada Jerkovića putem meila: nenadjerkovic@vsovsu.rs ili na telefon 060/1923097. 

Zvanični tekst Konkursa


1362_1.jpg

  Share on Facebook