04.10.2023. Sreda

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Poziv za humanitarnu akciju Trojka iz bloka
05.06.2023.

Pozivamo sve zainteresovane da uzmu učešće u humanitarnom takmičenju u brzom šutiranju ,,Trojka iz bloka", koje se nakon 2013. godine ponovo održava u Subotici.

Ova manifestacija, koja je postala tradicija u mnogim gradovima širom Srbije i sveta ima za cilj da spoji ljubav prema sportu i humanost, te da pruži podršku socijalno ugroženim višečlanim porodicama širom balkana.

"Trojka iz bloka održaće se 10. juna od 17 časova na košarkaškim terenima Ekonomskog fakulteta. Pravo učešća imaju svi od najmlađih pa do najstarijih, a učešće na turniru je donacija u iznosu od 300 dinara. Ovo je sjajna prilika da se na jednom mestu okupe svi ljubitelji sporta, druže i nadmeću i pomognu porodici Keleuva-Tomašević iz Bačkog Sokolca.

Vaša podrška i učešće na turniru biće od velikog značaja Humanitarnoj organizaciji Srbi za Srbe, ali pre svega dečici Katarini (17), Jovanu (12), Bojani (10), Dragani (5) i Draganu (3) koji žive u jako teškim uslovima bez oca, koji je preminuo prošle godine od posledica srčanog udara. Pored takmičarskog dela, manifestacija će uključiti i kulturno umetnički program kao i zabavne aktivnosti za decu (druženje sa maskotom, crtanje po licu i mini stoni fudbal).

Hvala vam unapred na podršci i nadamo se da ćemo zajedničkim snagama ostvariti uspeh kroz ovaj humanitarni događaj.

1389_1.jpg


  Share on Facebook