04.10.2023. Sreda

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Šeki Enterijeri Real Impeks osvojili Letnji turnir
03.07.2023.

Finalnim danom na terenu SC Prvomajska završen je 4. Memorijalni humanitarni turnir "Boris Popović - Pop". Veliki prelazni pehar iz ruku Nataše Aleksić, članice gradskog veća zadužene za sport podigao je kapiten ekipe Šeki Enterijeri Real Impeks koji su u finalu savladali NTM Čikeriju sa 4:2.

Turnir koji je posvećen Borisu Popoviću i ove godine je bio humanitaran pošto su se sakupljala sredstva za lečenje subotičkog mališana. I ove godine Memorijalni turnir je privukao veliki broj gledalaca koji su u finalnom danu mogli da uživaju u dve veoma interesantne i krajnje uzbudljive utakmice. Turnir je osvojila ekipa Šeki Enterijeri Real Impeks koja je u uzbudljivom finalu savladala ekipu NTM Čikerije sa 4:2. Poveo je Šeki sa 3:0 u prvom poluvremenu, da bi NTM Čikerija uspela da postigne dva brza gola i smanji na 3:2. Usledila je veoma uzbudljiva završnica meča. Susret je odlučen u poslednjem minutu kada je Šeki Enterijer Real Impeks uspeo da postigne gol i osvoji turnir. Utakmica za treće mesto takođe je obilovala uzbuđenjima. Poveop je Full Fell Forma Urbanico sa 3:0 da bi do kraja susreta Pivnica Gros poravnal ana 3:3. Meč je odklučen u penal seriji koji je pripao ekipi Forma Urbanico.

1394_2.jpg 1394_3.jpg

Po završertku utakmice nagrađene su najbolje ekipe i pojedinci. Veliki prelazni pehar kapitenu pobedničke ekipe predala je Nataša Aleksić, članica gradskog veća zadužena za sport i omladinu. Pehare najboljim ekipama i pojedincima dodelio je Goran Popović, brat Borisa Popovića čije ime nosi turnir. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Veselin Guberinić, najbolji golman je Miloš Bjelica a najbolji strelac Marko Novaković.

1394_1.jpg 

  Share on Facebook