01.12.2020. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Skupština Hokej Saveza Vojvodine u prostorijama Sportskog Saveza
28.03.2013.

U prostorijama Sportskog saveza Subotice održana je redovna Skupština Hokejaškog saveza Vojvodine. Nakon utvrđenog dnevnog reda usvojen je izveštaj o radu, kao i finansijski izveštaj za 2012. godinu.

Delegati su jednoglasno primili u savez hokejaški klub "GentlemeNS" iz Novog Sada u članstvo. Na kraju Skupštine konstatovano je da je hokejaški savez Vojvodine dobro radio, što se ne može reći za Savez Srbije. U poslednje vreme posebno je loša komunikacija između klubova Vojvodine konkretno HK Spartak i nacionalnog Saveza. Na niz primedbi i pitanja od strane čelnika Spartaka još uvek nema nikakvih odgovora iz Beograda. Interesantan je i podatak da po prvi put nijedan član HK Spartak nije pozvan ni na širi spisak nijedne reprezentativne selekcije.

 

145_2.jpg

Tako je pokrenuta inicijativa da se na sledećem Predsedništvu HK Vojvodine razmotre sve inicijative i pošalju dopisi nacionalnom hokejaškom Savezu, koje se tiču bolje komunikacije sa klubovima Vojvodine. Na inicijativu HK Spartak predloženo je da se inlajn hokej (hokej na rolerima) uvrsti kao grana u savezu Pokrajine. Pored toga dat je predlog da savez Vojvodine pomogne oko refundiranja troškova odlaska trenera na usavršavanja u okolne zemlje.

Na kraju sa velikim zadovoljstvom je pozdravljena inicijativa grada Subotice, da se napokon zatvori stadion malih sportova i Subotica dobije zatvoreno klizalište. To je samo jedan u nizu sportskih infrastruktura, koje je naš grad u poslednje vreme podigao.

145_1.jpg

  Share on Facebook