01.12.2020. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Poziv za Trimbi 2013
07.04.2013.

Gradski savez „Sport za sve” već 38 godina povodom Prvomajskih praznika organizuje sportsko rekreativnu manifestaciju „Trimbi”, koja podrazumeva vožnju biciklom, rolerima ili pešačenje od starta (Subotica) do cilja (Palić). Cilj manifestacije je da se animiraju i motivišu građani da praznik rada proslave baveći se rekreacijom, a da na kraju oni koji imaju sreće dobiju i vredne nagrade. Učesnici na startu kupuju učesničke kartone, koji se overavaju na tri kontrolne tačke, kao dokaz da su prošli zadatu deonici. Svi učesnici bez obzira na redosled dolaska na cilj, sa tako overenim učesničkim kartonima učestvuju u izvlačenju utešnih i glavnih nagrada (3-5 bicikla).

I ove godine pokrovitelj manifestacije je Resor za sport Grada Subotice, koji je obezbedio glavne nagrade. Osim najmlađeg i najstarijeg učesnika, kao i vlasnika najstarijeg bicikla, simboličnu nagaradu će dobiti i učesnik sa najboljim vremenom pređenog poligona (Prvih 20 učesnika, koji stignu na cilj, imaju mogućnost da se takmiče u poligonu, gde prvoplasirani - sa najboljim vremenom pređenog poligona, dobija simboličnu nagradu).

Kao što je rečeno učesnici Trimbija stazu od Subotice do Palića mogu preći peške, biciklom ili rolerima. Start je ispred zgrade Jadrana (Park Rajhla Ferenca 12) 1. maja od 8,00 do 11,00 časova, to je ujedno prva kontrolna tačka. Učesnici se kreću biciklističkom stazom Subotica–Palić. Drugi kontrolni punkt je na autobuskoj stanici, kod skretanja za Veliki Radanovac. Cilj (treći kontrolni punkt) je kod Sportskog centra Janko Pejanović na Paliću (fudbalski teren Palića) do 12h.

Poligon za prvih dvadeset učesnika, koji stignu na cilj, će biti održan U 10,00 časova na terenu SRC Palić. Izvlačenje nagrada je u 12,30 časova, na terenu za mali fudbal u sklopu SRC Janko Pejanović na Paliću.

Cena tiketa iznosi 100,00 dinara i kupuje se na startu.

  Share on Facebook