06.06.2020. Subota

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Biciklista Spartaka, Dimitrije žarković drugi na trci u Turskoj
25.04.2013.

žarković Đolai Dimitrije, član kadetske reprezentacije Srbije, osvojio je dva druga mesta u mestu Konya (Turska). Dimitrije je u Turskoj nastupao u dresu reprezentacije Srbije. Vozio je dve odvojene trke i oba puta zauzeo drugo mesto, čime je ujedno i najbolji srpski reprezentativac. Dimitrije 3. maja putuje u Česku na jednu od najjačih kadetskih trka na svetu, gde učestvuju sve reprezentacije iz najboljih biciklističkih zemalja sveta.

I ostali takmičari biciklističkog kluba Spartak su učestvovali na Pečuj kupu koji je održan u Mađarskoj proteklog vikenda. Milan Dragojević je u juniorskoj konkurencuji u vožnji na hronometar na 20 km. osvojio prvo mesto. Poslepodne na brdskoj etapi na 60 km. je zauzeo drugo mesto. Boris Kopunović je u juniorskoj konkurenciji u vožnji na hronometar na 20 km zauzeo drugo mesto, dok je u brdskoj bio šesti. Uroš Štangl je u istoj kategoriji na hronometar na 20 km. zauzeo šesto mesto, dok je Stefan Dobrić zauzeo osmo mesto.

Miloš Vojnić je u konkurenciji amatera na hronometar zauzeo deseto mesto, dok je na brdskom delu bio peti. Raduje vest da je Nimčevic Dario kadet Spartaka počeo trenirati posle šest nedelja. On je bio povredjen i imao gips na nozi. Dario je kapiten kadetske reprezentacije Srbije i prvi kandidat za EYOF.

  Share on Facebook