23.07.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Naš kandidat novi predsednik Sportskog saveza Srbije
27.12.2017.

Na predlog Sportskog saveza grada Subotice, novi predsednik Sportkog saveza Srbije je olimpijski pobednik Davor Štefanak, koji je jednoglasno izabran od strane 159 delegata na Izbornoj skupštinikoja je održana u Narodnom pozorištu.

Davor je na ovoj funkciji nasledio je Aleksandra Šoštara, koji je iz ličnih razloga dan pred izbore povukao kandidaturu. U svom prvom obraćanju na novoj funkciji olimpijski šampion se zahvalio na ukazanom poverenju - Svestan sam odgovornosti, ali i težine posla koji me čeka, jer je Sportski savez Srbije veoma važan i ugledan deo srpskog sporta. Imao sam veliku tremu, skoro istu kao pred finale Olimpijskih igara u Riju dok sam govorio. Mlad sam, ne znam mnogo, kao neki od vas koji sede ovde i imaju višedecenijsko iskustvo, ali sam spreman da učim. Obećavam da ću, onako kako sam na strunjači davao sve od sebe, i na ovoj funkciji uložiti maksimum da bi naša organizacija napredovala. Zahvaljujem se dosadašnjem predsedniku Aleksandru Šoštaru i njegovim saradnicima na svemu što su uradili. Ostavili su dobre, čvrste, temelje da možemo da nastavimo da radimo za dobrobit srpskog sporta - istakao je Davor Štefanek, novi predsednik Sportskog saveza Srbije.

Na predlog predsednika Davora Štefaneka, jednoglasno je izabran i novi Upravni odbor Sportskog saveza Srbije koji čini četiri potpredsednika i 14 članova. Potpredsednici: Dragoljub Kočović, Ivana Maksimović, Milica Starović i Goran Grbović. Čanovi: Slavoljub Piper, Sreten Damnjanović, Marko Majkić, Simo Savić, Vladimir Bošković, Staniša Lazarac, Minja Radaković, Goran Ivanović, Miodrag Maslar, Duško Đukanović, Ognjen Vukićević, Zoran Simović, Ivan Knežević i Slađan Stanojković.

1005_1.jpg

  Share on Facebook