24.06.2024. Ponedeljak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Nastavljena akcija podela sportskih rančeva
13.03.2018.

Sportski savez Subotice nastavio je sa akcijom podele sportskih rančeva najmlađim takmičarima u klubovima članicama Saveza.

U toku par dana predstavnici Saveza, Goran Marinković - generalni sekretar i Dejan Vuković - koordinator, obišli su šest klubova: Muški gimnastički klub Partizan, Džudo klub Spartak, Rvački klub Spartak, Košarkaški klub Fantastic, Biciklistički klub Spartak i Stonoteniski klub Spartak i njihovim mladim takmičarima podelili sportske rančeve sa amblemom Sportskog saveza Subotice kao znak pažnje i za dalji podsticaj u radu i treniranju.  

Predstavnici saveza u toku obilaska klubova upoznali su se problemima i rezultatima najmlađih subotičkih takmičara - Potrudićemo se da u narednom periodu pomognemo našim najmlađim sportistima takmičarima. Trenutno smo u akciji podele sportskih rančeva koji predstavljaju malu pomoć, ali ujedno znak pažnje za ove sportiste da osete pripadnost da su članovi Sportskog saveza Subotice u gradu koji je dao veliki broj šampiona i prvaka. U toku ove akcije obuhvaćeno je 32 sportska kluba koji su naši članovi. U narednih meseca dana posetićemo preostale klubove i podeliti im poklone. - istakao je Goran Marinković, generalni sekretar Sportskog saveza Subotice.

1024_1.jpg 1024_2.jpg 

1024_3.jpg 1024_5.jpg

 1024_4.jpg        

  Share on Facebook