24.06.2024. Ponedeljak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Podeljeni rančevi u nova četiri kluba
19.03.2018.

Nastavljena je akcija podele sportskih rančeva od strane Sportskog saveza Subotice kojom su obradovani mladi takmičari u još četiri sportska kluba. 

U toku par dana predstavnici Saveza, Goran Marinković - generalni sekretar i Dejan Vuković - koordinator, obišli su plivački klub Spartak Prozivku, vaterpolo klub Spartak Prozivku, Vaterpolo klub Spartak i ženski odbojkaški klub Subotica i njihovim mladim takmičarima podelili sportske rančeve sa amblemom Sportskog saveza Subotice kao znak pažnje i za dalji podsticaj u radu i treniranju. 

Plivački klub Spartak Prozivka prikuplja sve veći broj dece a mogu se pohvaliti i činjenicom da su dobili domaćinstvo prvenstva Srbije u plivanju za pionire i kadete koje će se održati na bazenu SRC Prozivka. Vaterpolo klub Spartak Prozivka uspešno nastupa u 1B ligi i to sa najmlađom ekipom u tom rangu. Pored prvog tima klub ima sve većih uspeha sa svim selekcijama u prvenstviam Vojvodine i Srbije.

Predstvanici Saveza obišli su i vaterpolo klub Spartak koji svoje treninge obavlja na bazenu Dudova Šuma. Klub je uspeo da se konsoliduje a poseban akcenat su stavili na mlade igrače i na ženski vaterpolo gde su stigli i prvi rezultati, osvajanje trećeg mesta na Kupu Srbije za devojčice 2005 godišta koji je održan u Šapcu. Rančeve su dobile i devojke ženskog odbojkaškog kluba Subotica koje se uspešno takmiče u drugoj Vojvođanskoj ligi. 

Akcija će se nastaviti i u narednom periodu.   

1026_1.jpg 1026_2.jpg

1026_3.jpg 1026_4.jpg

  Share on Facebook