23.07.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Podeljeni sportski rančevi u četiri nova kluba
30.06.2018.

Nastavljena je akcija podele sportskih rančeva od strane Sportskog saveza Subotice kojom su obradovani mladi takmičari u nekoliko klubova. U toku par dana Dejan Vuković v.d. generalnog sekretara Sportskog saveza obišao je plivački klub Spartak, teniski klub Spartak, jedriličarski klub Palić, veslački klub Palić i njihovim mladim takmičarima podelio sportske rančeve kao znak pažnje i podsticaj za dalji rad.

Plivački klub Spartak okuplja veliki broj dece koji postižu odlične rezultate na plivačkim takmičenjima. Rančeve su dobili najmlađi takmičari ovog kluba, kao i svi takmičari Teniskog kluba Spartak koji su peti put zaredom proglašen za najbolji teniski klub u Vojvodini. Njihovi takmičari su pojedinačni prvaci Srbije u nekoliko kategorija, međutim kvalitet dokazuju osvajanjem titule ekipnog prvaka Srbije do 14 i do 18 godina. 

Predstavnik Saveza obišao je i dva kluba koji svoje sportske aktivnosti obavljaju na Palićkom jezeru. Jedriličarski klub Palić organizuje velike regate a njihovi mladi takmičari uspešno nastupaju za svoj klub. Rančeve su dobili i takmičari veslačkog kluba Palić, koji su takođe uspešni organizator mnogi veslačkih takmičenja među kojima treba izdvojiti Vojvodina Open koji okupljaju veslače iz nekoliko zemalja regiona. Ističe se Martin Mačković koji trenutno studira u Americi a za svoj klub i za Srbiju već je osvojio niz velikih medalja na Svetskim i Evropskim prvenstvima u juniorskoj selekciji i među mlađim seniorima. 

Akcija podela rančeva će se nastaviti.  

1041_2.jpg 1041_1.jpg

1041_3.jpg 1041_4.jpg

1041_5.jpg 1041_6.jpg

  Share on Facebook