23.07.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Ekipa Subotice spremna za finale City Games
21.07.2018.

Ekipa Sportskog saveza grada Subotice spremna je za finale City Gamesa (nekadašnje Igre bez granica) koje će se održati u nedelju 22. jula na Zlatiboru.

Nakon odličnog izdanja u Subotici na četvrtfinalu gde su bili ubedljivo prvi, subotičani su pokazali svoj kvalitet i u Somboru osvojivši drugo mesto na poilufinalnom takmičenju sa samo četiri boda zaostatka iza ekipe Kikinde. Ekipa Sportskog saveza Subotice je time po prvi put obezbedila da naš Grad ima predstavnika na finalnom turniru ove zabavno sportske manifestacije koja će se održati na Zlatiboru u nedelju 22. jula od 18:30 časova.

Pored Subotice i Kikinde na finalnom takmičenju će biti prošlogodišnja pobednička ekipa Kragujevca, te prve dve ekipe sa polufinala koje će se održati u Čačku u petak 20 jula kao i jedna ekipa koja će dobiti specijalnu pozivnicu organizatora.

Subotičani spremno dočekuju završnicu i sa puno pozitivne energije odlaze na Zlatibor. Ekipu Sportskog saveza grada Subotice čine: Bojan Rašković, Dejan Franjković, Miloš Vucelić, Milan Ivošević, Noemi Priboj i Milica Šoštarec. Trener Srđan Dakić. Velike zasluge za ovogodišnje uspehe imaju Mina Mastilović i Nora Bognar koji neće biti na Zlatiboru, ali su bili deo ekipe u Subotici i Somboru. Mina je državnom takmičenju u plivanju dok je Nora na Evropskom kupu u sportskom penjanju. Uspeh pripada i "motivatoru" Vladimiru Dvorniću koji je trenutno na godišnjem odmoru.

1046_1.jpg

  Share on Facebook