23.07.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
SK Millenium osvojila Letnji turnir u malom fudbalu
04.09.2018.

Ekipa SK Millenium osvojila je 7. Letnji turnir u malom fudbalu koji je odigran na terenu SC Prvomajska u organizaciji Sportskog saveza Subotice uz pokroviteljstvo resora za sport i omladinu grada Subotice a uz tehničku pomoć JKP Stadion. Trećče mesto pripalo je ekipi Prologis koja je ubedljivo sa 7:2 savladala Bodyline. 


1057_5.jpg

Finale: SK Millenium - Gebi 3:2 nakon penala (1:1 regularni deo)

Pobednički pehar pripao je ekipi Mileniuma koja je u finalu nakon boljeg izvođenja penal serije savladala ekipu Gebi sa 3:2. Utakmicu je bolje otvorila ekipa Gebija koja je povela sa 1:0. U poluvremenu je počela da pada jaka kiša, međutim nakon kratke pauze obe ekipe su se usaglasile da se meč nastavi. Teži uslovi kao da su više odgovarali ekipi Milleniuam koja je četiri minutra pre kraja poravnala na 1:1. Veliku šansu za pobedu Gebi je propustio dva minuta pre kraja pošto nisu uspeli da realizuju kumulativni penal, koji je uspešno odbranio golman Tonković. Pošto je utakmica završena bez pobednika pristupilo se izvođenju penala. Junak penal serije bio je golman Milleniuma, Tonković  koji je odbranio dva penala i svojoj ekipi omogućio da osvoje pobednički pehar. 

1057_4.jpg

Utakmica za treće mesto: Prologis - Bodyline 7:2

U borbi za treće mesto ekipa Prologisa je ubedljivo savladala Bodyline sa 7:2. Od samog početka Prologis je diktirao tempo igre i za razliku od njihove polufinalne utakmice uspešno su realizovali svoje prilike. 

Nakon finalne utakmice podeljeni su pehari i medalje za najbolje ekipe i pojedince. Najbolji golman turnira je Dejan Tonković iz pobedničke ekipe SK Millenium, dok je za najboljeg igrača i strelca proglašen Zdravko Maravić iz ekipe Gebi. Veliki prelazni pehar i medalje pobedničkoj ekipi predao je Dejan Vuković v.d. generalnog sekretara Sportskog saveza grada Subotice. 

1057_2.jpg

1057_3.jpg

  Share on Facebook