23.07.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Održana četvrta sednica Upravnog Odbora
20.11.2018.

Upravni odbor Sportskog saveza grada Subotice je u ponedeljak 19. novembra održao svoju 4. sednicu u ovoj godini. Dnevni red je obuhvatio tekuće aktivnosti Saveza, planirane za ovu godinu.

I ove godine Sportski savez će biti organizator Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu, 46. po redu. U odnosu na prethodnu godinu, nema promena u organizaciji, pravilima i nagradama, osim što će dečiji turnir biti povećan za takmičenje dve generacije,2008. i 2010 godište. Ostale tačke obuhvatile su dešavanja koja takođe prate kalendar i po kojima je Upravni odbor doneo odluke, čime je odobrio trodnevno učešće na Sajmu sporta sa svojim štandom, od 23. do 25. novembra 2018. godine, nabavku i podelu majica sa naštampanim logom Saveza, najmlađim sportistima u klubovima – članicama Saveza, nabavku i podelu novogodišnjih paketića deci zaposlenih i trenerima čija se zarada sufinansira preko Saveza, uzrasta do 12 godina starosti, na predstavi u organizaciji Dečijeg pozorišta.

Članstvo Sportskog saveza grada Subotice uvećano je za pet novih članova, odnosno doneta je odluka da se za redovne članove Saveza prime sportske organizacije: Sportsko udruženje džudista "Zorka" Subotica, SBU "Spartak - Enpi" Subotica, Odbojkaški klub "Volleyball 2000" SU, Sportsko udruženje “SU Team Sport” Subotica i Fudbalski klub “Žednik” Stari Žednik.

Pored navedenog, UO je odlučio da se ove godine ne opredeli ni za jednog kandidata za nagradu “Jovan Mikić Spartak” koji su konkurisali za kategoriju “životno delo” jer smatra da njihov rad i rezultati nisu na nivou rezultata koji bi bili u konkurenciji za nagradu. U izveštaju o radu između dve sednice, nabrojane su aktivnosti Saveza koje su uobičajene za rad. Novina je da je Savez ove godine uspeo da izdvoji sredstva za izvršenje zakonske obaveze – izvršena je procena bezbednosti i zdravlja na radu i o tome je dobiven elaborat kojim je potvrđena ispunjenost uslova.

Upravni odbor je informisan i o drugim temama, među kojima se izdvaja informacija o nasleđenim problemima vezanih za troškove Saveza. Kao informacija predočeno je da će se i ove godine održati manifestacija za izbor Sportiste godine, da je konkurs poslat, te da će se svečana dodela priznanja izvršiti u Velikoj većnici Gradske kuće dana 27.12.2018. godine sa početkom u 18:00 časova.

  Share on Facebook