23.07.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Poznati polufinalisti Novoodišnjeg turnira
03.01.2019.

Novogodišnji turnir u malom fudbalu ulazi u samu završnicu. Danas su odigrane uzbudljive i kvalitetne četvrtfinalne utakmice nakon kojih su poznati učesnici polufinala koje je na rasporedu u subotu 5. januara sa početkom od 18 časova.

Prva četvrtfinalna utakmica najavila je uzbuđenje. U sudaru dve ekipe koje su najprijatnije iznenađenje 46. Novogodišnjeg turnira pobednik je odlučen nakon penal serije. Povela je Opština Senta sa 2:0 da bi tri mimuta pre kraja Ladno pivo smanjilo na 2:1. U poslednjim trenucima susreta tačnije sekundu ipo pre kraja ekipa Ladno pivo je uspela da poravna rezultat. Sigurniji i spretniji u izvođenju najstrože kazne bili su fudbaleri Sente koji su se tako prvi plasirali u polufinale. U drugom četvrtfinalnom susretu publika je mogla da uživa u fudbalskim majstorijama ekipe Kuće Zdravlja i Bemix. Povela je Kuća Zdravlja u prvom poluvremenu sa 1:0, da bi u nastavku susreta Bemix opasno zapretio. Vodila se velika borba na terenu uz blagu dominaciju Bemixa koji su finišu sureta promašili par izuzetno povoljnih prilika za eventualno poravnanje.

Najmanje neizvesnosti bilo je u trećem četvrtfinalnom susretu koji su fudbaleri Šeki Enterijeri Real Impeks dobili sa 6:1. U poslednjem susretu sastali su se Prologis i Slobodan grad. Povela je ekipa Slobodan grad sa 1:0 i tim rezultatom je okončano prvo poluvreme. U nastavku susreta Prologis je preuzeo igru i stigao do poravnanja. Uzbuđenje nije izostalo ni u ovom dvoboju, četiri minuta pre kraja susreta Prologis je poveo sa 2:1 da bi samo minut kasnije Slobodan grad poravnao na 2:2. U finišu utakmice Slobodan grad se odlučio za rizičnu igru, bez golmana, ali sa igračem više u polju. Nepun minut pre kraja igrači Prologisa su presreli napad protivnika na polovini terena i loptu poslali u praznu mrežu za konačnih 3:2 i prolaz u polufinale.

1079_1.jpg

Rezultati četvrtfinala:

  • Opština Senta : Ladno pivo - 4:2 na penale 2:2 (0:0) 
  • Bemix : Kuća zdravlja 0:1 (0:1) 
  • Šeki enterijeri Real Impeks : Full Feel - Sandex poluvreme 6:1 (2:0) 
  • Prologis : Slobodan grad - 3:2 (0:1)
  Share on Facebook