23.07.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Podrška Svetosavskom turniru u Politehničkoj školi
27.01.2024.

Sportski savez Subotice podržao je osmi po redu Svetosavkski turnir u stonom tenisu koji je održan je petak 26. januara u organizaciji Politehničke škole. Turnir koji je okupio oko 50 takmičara u dve konkurencije, muškoj i ženskoj koji su se po kup sistemju takmičili u sali škole. 

Pre početka učesnike je pozdravio direktor škole Iso Planić i sekretar Sportskog savez Subotice, Dejan Vuković koji je istakao da Politehnička škola daje lep primer da se u okviru školske slave mogu održavati i sportska takmičenja. Ovo je samo jedan mali primer i pokazatelj zbog čega je Subotica dobila zvanje Evropski grad sportova za 2024 godinu. Promoter turnira bio je Stefan Kostadinović, prvotimac STK Spartak Inspira koji se i ove godine uspešno takmiče u Super ligi i veoma su blizu plasmana u plej of za prvaka države. Učenici su imali prilike da od Kostadinovića dobiju informacije o stonom tenisu.  

Takmičenje se odvijalo po kup sistemu. U ženskoj kategoriji pobedila je Maša Ninković (TON 2/5), drugo mesto pripalo Doris Čipak (LTD 1/11) dok je treća bila Milica Milodanović (GFO 4/7). Među učenicima najbolji je bio Marko Kolar (GFO 4/7), drugi je bio Levente Roža (AT 2/2) dok je ttreće mesto pripalo Andriji Veličkoviću G 1/3. 

Za najbolje u obe konkurencije Sportski savez Subiotice je obezbedio skromne poklone.  

1450_1.jpg

1450_2.jpg 1450_4.jpg

1450_3.jpg  Share on Facebook