23.07.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Sportski savez Subotice se priključuje akciji Liga malih šampiona
01.03.2024.

Sportski savez Subotice se ove godine priključuje akciji "Liga malih šampiona" koju je pokrenuo Sportski savez Srbije. Radi se o akciji u kojoj su uključena predškolska deca i njihovo bavljenje sportom kroz takmičenje u savlađivanju zadatog poligona. 

U cilju uspešne organizacije projekta u Beogradu je u četvrtak 29. februara održan radni sastanak koji je organizovao Sportski savez Srbije. Prisustvovali su predstavnici svih teritorijalnih saveza koji će biti uključeni u akciju. Predsednik Sportskog saveza Srbije, Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković upoznali su prisutne sa svim akcijama Saveza a više pojedinosti i plan realizacije "Lige malih šampiona" izneli su predstavnici Saveza za predškolski sport i fizičko vaspitanje, Goran Vještica i Goran Perić. Sportski savez Subotice predstavljao je generalni sekretar Dejan Vuković.  

1461_2.jpg

Akciju u Subotici vodiće Sportski savez Subotice, koji će u predškolskim ustanovama organizovati trening upoznavanje sa poligonom i interno takmičenje. U petak 28. maja biće organizovano Gradsko prvenstvo za predškolce. Najbolja ekipa predstavljaće Suboticu na državnom prvenstvu koje će se organizovati septembra meseca u Beogradu u okviru Velikog Sajma sporta.

1461_1.jpg 

 

 

  Share on Facebook