21.06.2024. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Humanitarni sportski dan za Mirjanu
20.05.2024.

Sportski savez Subotice u nedelju 19. maja na terenima Kutens u Dudovoj šumi uz veliku podršku Lokalne samouprave organizovao humanitarni "Dečiji sportski dan za Mirjanu". Cilj manifestacije je bio da ukažemo na sportske aktivnosti kod mladih i da skrenemo pažnju da se obezbede sredstva za našu sugrađanku Mirjana Krnajski da dobije životnu bitku.

Akciji su se priključiti i „Tinker Lab“ i Udruženje "Zajedno" sa organizacijom interesantnih radionica za decu koje su bile takođe izuzetno lepo prihvaćene. U okviru sportskih aktivnosti deca su se takmičila u brzom prolasku zadatog poligona, testu, brzine, šutiranju penala na gol, sklekovima, mini tenisu, ... Decu koja su učestvovala smo nagradili nagradama u vidu medalja, majica i sportskih rančeva. Zahvaljujemo se subotičanima na odzivu i deci na saradnji i lepom sportskom danu. 

0Sve ove aktivnosti smo organizovali da se skrene pažnja i pomogne našoj sugrađanki Mirjani kojoj su hitno potrebna sredstva za lečenje u inostranstvu, konkretno za HSCT proceduru radi zaustavljanja progresije multiple skleroze i poboljšanja pratećih simptoma.

Obradovala nas je vest da su sredstva prikupljena u rekordnom roku i da će Marija uspeti da se podvrgne lečenju u Rusiji.

1481_1.jpg

1481_2.jpg

1481_3.jpg

1481_4.jpg

 

 

  Share on Facebook