23.07.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Učestvovali u Humanitarnoj akciji "Porodična karika humanosti"
16.06.2024.

Sportski savez Subotice rado se priključio humanoj akciji "Porodična karika humanosti" koju je uspešno organizovala neformalna grupa "Naše malo nekome je sve". 

Akcija "Porodična karika humanosti" organozovana je oko Hale sportova u nedelju 16. juna u cilju prikupljanja sredstava za lečenje mlade Sofije Pranić. U sklopu akcije organizovano je niz manifestacija koje su privukle subotičane sa svojim porodicama, kuvali su se ukusni obroci, organizovane radionice, sportske aktivnosti za decu, bio je tu i bend koji je zabavljao sve prisutne i pomogao u stvaranju odlične atmosfere. Bilo je prisutno još puno sitnih detalja koji su doprineli da se sakupi 340.430 dinara, 265 eura i 2.000 forinti. 

1490_1.jpg

Sportski savez Subotice se u akciju uključio organizacijom sportskih poligona za decu. organizovali smo takmičenje među decom a najvrednije i najsposobnije smo nagradili ranševima i medaljama. Za organizaciju bogatijeg sportskog dana porewd Sportskog saveza prisutni su bili i predstavnici Košarkaškog kluba Spartak, Fudbalskog kluba Spartak Ždrepčeva krv i džudo kluba Mija & Zorka. 

Svi oni koji nisu bili u mugoćnosti da prisustvuju Akciji "Porodična karika humanosti" a žele da pomognu maloj Sofiji pozivamo da puste poruku sadržine 1660 na 3030 i tako joj pomognu za njeno bezbrižno detinjstvo. 

1490_2.jpg   

  Share on Facebook