23.07.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Tvrđava kula osvojila 5. Memorijalni turnir Boris Popović - Pop
30.06.2024.

Peti Memorijalni humanitarni turnir "Boris Popović - Pop" koji je održan na terenima SC Prvomajska, osvojila je ekipa Tvrđava kula čijem kapitenu je veliki prelazni pehar Sportskog saveza Subotice predala Nataša Aleksić, član gradskog veća. Turnir je organizovao KMF Spartak GP uz poodršku Sportskog saveza Subotice i Lokalne samouprave. 

Finalni meč je bio je izuzetno interesantan. Povela je ekipa Tvrđava kula sa 4:0 protiv drugog finaliste ekipe Šeki Enterijer Real Impeks sa 4:0. Međutim nisu se predavali iskusni igrači Šekija. Usledio je veoma uzbudljiv finiš gde su serijom golova futsaleri Šeki Enterijer Real Impeksa u poslednjem minutu stigli na samo gol zaostatka. Međutim, nisu nisu uspeli da dođu i do poravnanja pa je Tvrđava Kula odličnom igrom u prvom poluvremenu i stečenom razlikom zasluženo došla do pobedničkog pehara i čeka od 200.000 dinara. U borbi za treće mesto ekipa Naj cena je sa 4:2 savladala Bajmok-Buncek. 

1495_4.jpg

Po završertku utakmice nagrađene su najbolje ekipe i pojedinci. Veliki prelazni pehar kapitenu pobedničke ekipe predala je Nataša Aleksić, članica gradskog veća zadužena za sport i omladinu dok je pobednički ček predao Dehjan Vuković, sekretar Sportskog saveza grada Subotice. Pehare najboljim ekipama i pojedincima dodelio je Goran Popović, brat Borisa Popovića čije ime nosi turnir. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Aleksa Matić iz pobedničke ekipe, najbolji golman je Ivica Molnar takođe iz ekipe Tvrđava Kula, dok je najbolji strelac turnira Luka Sili. 

1495_1.jpg

1495_3.jpg

1495_2.jpg

  Share on Facebook