23.07.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Fk Subotica osvojila Kup Gradskog Fudbalskog Saveza
18.09.2013.

Bratstvo - Subotica 2:6 (1:2)

Stadion u Tavankutu, Gledalaca: 100. Sudija: Zinaja Goran pomoćnici: Šeregelj Kristofer, Bursać Nemanja.

Strelci: Drčelić u 8., 12., 47. i 81. min., Purković 61. min. i Čović u 88. min. (za Suboticu), Tumbas Stipan u 30. min. i Krčelić Daniel u 53. min.

Bratstvo: Spasovski, Tumbas A. (Vuković), Vojnić Hajduk, Kopunović, Sloboda, Serenče, Bedeković (Gilović), Krčelić, Skenderović, Tumbas S., Šakirovski (Skenderović)

Subotica: Kumozec, Tikvicki, Nikšić, Đuranović, Ilovac (Tomišić), Todorović, Drčelić, Popović (Purković), Nikšić B. (Vučković), Benjak, Čović.

Subotica je pobedom nad ekipom Bratstva iz Ljutova osvojila ovogodišnji Kup Gradskog fudbalskog saveza Subotice koji je odigran na terenu Fk Tavankut koji je bio uspešan domaćin. Junak utakmice bio je fudbaler Subotice, Dobrivoje Drčelić koji je postigao čak četiri gola u ovom susretu.

Ekipa Subotice je opravdala ulogu favorita i osvojila ovogodišnji Kup. Bratstvo je dostojno pariralo u prvom poluvremnenu da bi u nastavku susreta bolje pripremljena ekipa Subotice iskoristila svoje šanse i na kraju ubedljivo slavila.

Nakon susreta podeljene su medalje za finaliste kao i pobednički pehar GFS koji kapitenu Subotice, Filipu Ilovcu uručio Ivica Bošnjak. Za najboljeg igrača kompletnog takmičenja u Kupu GFS proglašen je kapiten Bratstva, Serenče Julije. Njemu je plaketu predao komesar takmičenja i večeras delegat na ovoj utakmici Dušan Radošević.

294_3.jpg

  Share on Facebook