23.07.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Prijave za nagradu Jovan Mikić Spartak
01.10.2013.

Upravni odbor Sportskog Saveza Vojvodine obajio je konkurs za dodeljivanje nagrade "Jovan Mikić Spartak" za 2013 godinu. Ova prestižna nagrada će se dodeljivati najistaknutijim sportistima, trenerima, sportskim sudijama, sportskim organizacijama, sportskim radnicima, sponzorina-donatorima sporta, kao i za životno delo. Nagrada se dodeljuje pojedincima i sportskim organizacijama na teritoriji AP Vojvodine.

Kandidati za nagradu “Jovan Mikić Spartak” treba da ispunjavaju osnovne kriterijume utvrđene po ovom ovom konkursu. Odluku o dodeli Nagrade donosi žiri, koga imenuje Upravni odbor Sportskog saveza Vojvodine. Svakom dobitniku Nagrade dodeljuje se statua i diploma. Nagrada se dodeljuje samo jedanput u istoj kategoriji. Raniji dobitnik može ponovo konkurisati za dodelu nagrade u kategoriji za životno delo, shodno sportskim rezultatima, radom u sportu i kriterijumima navedenim u ovom Konkursu. Kandidate za nagrađivanje mogu predlagati isključivo članice Sportskog Saveza Vojvodine – granski i opštinski sportski savezi savezi na osnovu inicijalnih predloga sportskih organizacija i društava.

Datum dostave predloga je do 31. oktobra 2013. god.U prilogu je dostavljen konkurs na kojem su objašnjenji svi uslovi za dobijanje nagrade kao i obrazac za prijavu.

  Share on Facebook