23.07.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Učinak subotičkih sportista proteklog vikenda
28.10.2013.

Rezultati koje su ostvarili subotički sportisti proteklog vikenda su bili slabiji u odnosu na najbolju prošlu nedelju kada su svi pobedili. Ipak neki mogu da se pohvale odličnim rezultatima, to se pre svih odnosi na rukometaše Spartak Vojputa koji su zabeležili veoma vrednu pobedu protiv Metaloplastike i na odbojkašice Spartaka koje su savladale neugodnu ekipu železničara i zabeležile treću pobedu u nizu.

Fudbaleri Spartaka osvojili su vredan bod u Kragujevcu, odigravši utakmicu bez golova protiv domaćina Fk Radnički 1923. Fudbalerke Spartaka su proteklog vikenda bile slobodne pošto je pauza u nacionalnom prvenstvu zbog obaveza ženske reprezentacije Srbije. Subotički predstavnici u Srbskoj ligi grupa Vojvodina zabaležili su polovičan učinak. Bačka je poražena u Sremskoj Mitrovici od Radničkog sa 1:0, dok je Palić zabeležio ubedljivu pobedu od 4:0 protiv drugoplasirane ekipe na tabeli Bačke iz Bačke Palanke.

Rukometaši Spartak Vojputa su savladali Metaloplastiku u Šabcu sa 26:24. To je prvi poraz Metaloplastike na svom terenu u ovogodišnjem prvenstvu. Nakon 7 odigranih kola Spartak Vojput se nalazi na deobi trećeg mesta u Super ligaškom društvu sa 10 osvojenih bodova.

Polovičan učinak su zabeležili i odbojkaški predstavnici u Winer štediše ligi Srbije. Odbojkašice Spartaka su pobedile železničar sa 3:1 i tako nastavile pobedonosni niz, dok su odbojkaši Spartaka poraženi u Kragujevcu od Radničkog sa 3:0 (25:23, 26:24, 25:22).

Protekli vikend nije bio uspešan za subotičku košarku. ženski klub je poražen u Kragujevcu od Radničkog sa 83:50 (28:15,24:10,17:13,14:12). Muški košarkaški klub Spartak je doživeo prvi poraz u ovogodišnjem prvenstvu Druge lige. Poraženi su od Morave sa 79:66 (17:11,23:18,25:13,14:24). 

Stonoteniseri Spartaka su poraženi od Crvene Zvezde posle velike borbe sa 4:3, u 4. kolu Super lige. Bio je ovo prvi poraz stonotenisera u Super ligi u ovogodišnjem takmičenju, koji trenutno zauzimaju treće mesto iza Banata i Crvene Zvezde. Mlada ekipa rvačkog kluba Spartak poražena je od Novog sada sa 4:3 u 4. kolu Prve lige.

  Share on Facebook