23.07.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Fudbaleri Spartaka u polufinalu Kupu Srbije
05.12.2013.

Spartak - Partizan 2:0 (2:0).

Gradski stadion, gledalaca: oko 4.000. Sudija: Danilo Grujić (Niš), pomoćnici: Dalibor Đurđević (Kruševac), Milan Minić (Niš). žuti kartoni: Jovanić, Cicmil (Spartak), Malbašić, Ostojić (Partizan). Strelci: 1:0 Šarac u 11. minutu, 2:0 Nosković u 15. minutu

Spartak:
Jovanić, Antonić, Radović, Cicmil, Puškarić, Kovačević (78. Vojvodić), Džugurdić (67. Farkaš), Trivunović, Torbica, Šarac, Nosković (86. Milić)

Partizan: Stojković, Obradović, Volkov (46. Petrović), Ostojić, Stanković, Đemba (43. Ilić), Marković, Jojić, Malbašić, Luka (76. Grbić), Ninković.

Pobedom nad Beogradskim Partizanom fudbaleri Spartaka plasirali su se u polufinale Kupa Srbije. Odlično su igrali plavi golubovi od samog početka utakmice. Videla se velika želja i čvrsta volja svih igrača da naprave dobar rezultat i dokažu kvalitet koji poseduju. Nije se dugo čekalo na golove, Spartak je poveo u 11. minutu kada je Torbica odlično izveo korner lopta došla do Šarca koji sa šesnaest metara preciznim volejom pogađa mrežu za veliku radost. Nakon samo četiri minuta novi gol za Spartak. Šarac je pritisnuo Volkova i izborio se za loptu koju je nabaciopred gol gde se vešto otkrio Nosković i u padu sa pet metara savladao nemoćnog Stojkovića.

Nastavili su subotičani u istom ritmu, igrali borbeno i veoma disciplinovani sa jasnim krajnjim ciljem. Pokušao je Partizan u drugom poluvremenu pravio pritisak ali nisu uspeli stvoriti ni jednu ozbiljniju šansu. Na kraju sasvim zaslužena pobeda Spartaka koju su samouvereno i najavljivali pre početka meča.

Polufinale se igra na dve dobijene utakmice. Mogući protivnici Spartaka su OFK Beograd, Jagodina i Vojvodina.

366_1.jpg

  Share on Facebook