21.06.2024. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Najavljen 9 turnir Refik Memišević Brale
18.06.2014.

Rvački klub Spartak održao je press konferenciji u Medija centru u Gradskoj kući na kojoj su prikazali odlične rezultate sa Mediteranskih igara i ujedno najavili 9. po redu turnir Refik Memišević - Brale koji će se 21. juna održati u Hali sportova. Uvodni mečevi su na programu u subotu sa početkom od 9 časova. Svečana ceremonija zvaničnog otvaranje će biti u 16:30, nakon čega kreću repesaži i finalne borbe. Na kraju sledi podela pehara i medalja. Posebno priznanje se dodeljue u kategoriji preko 100 kg pošto je Refik Memišević rvao u toj kategoriji.

526_1.jpg

Treba napomenuti da će i ove godine biti live striming mečeva, od ove godine svi prenosi se rade upotrebom Youtube streaming usluge. Prenos ce se raditi sa 3 kamere (dve strunjace plus panorama sa mogucnoscu izbora u gornjem levom uglu video prozora) sa opcijom DVR-a (snimak moze da se vrati unazad u realnom vremenu) i pocinje u subotu, 21. juna od 9 časova. Prenos će ići na sajtu http://www.wrestling-subotica.org.rs, http://www.rvackiklubspartak.org.rs i http://brale-wrestling.suonline.net (svi sa identicnim sadrzajem) i youtube kanalu rvačkog kluba Spartak http://www.youtube.com/wrestling024.

526_2.jpg

Vjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam pozdravio je rezultate rvača Spartaka na Mediteranskom Prvenstvu i najavio 9. Memorijalni turnir Refik Memišević koji podržava Grad Subotica. Prilika je ovo da se promoviše grad i najavi Evropsko kadetsko prvenstvo koje će se održati sledeće godine u avgustu mesecu u Subotici.

Andrija Romić, predsednik rvačkog kluba Spartak zahvalio se gradu na podršci - Drago nam je što grad podržava naše aktivnosti i prati naše rezultate. Sledi nam deveti po redu memorijalni turnir Refik Memišević Brale koji se nalazi i u kalendaru Svetske rvačke federacije (FILA). Dobrom organizacijom tog turnira uspeli smo da dobijemo i domaćinstvo Evropskog Prvenstva koje će se sledeće godine održati u Subotici od 4-10. avgusta. Na turniriu će se pojaviti 8 reprezentacija koje su veoma jake u rvanju. Biće tu Mađarska, Turska, Švedska, Hrvatska, Slovačka, Rusija, Poljska i Srbija. Sve reprezentacije su brojne i očekujem jak turnir, pošto je ovo jedna od provera pred Svetsko Prvenstvo koje se održava ove godine. Interesantno je da će ove godine dve reprezentacije ostati i iskoristiti naše uslove da se pripremaju za Svetsko prvenstvo

  Share on Facebook