21.06.2024. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Iancsuk trijumfovala na Palić Openu
27.07.2014.

UkrajinkaElizaveta Iancsuk, sedmi nosioc, pobednica je ovogodišnjeg Palić Opena sa nagradnim fondom od 10.000 dolara. Ona je u finalu nakon tri uzbudljiva seta bila bolja od prvog nosioca mađarice Agneš Bukta sa6:7 (11), 7:5, 6:4. Pobednici je pripao čekod 1.568 dolara koji je svečano uručio direktor turnira Draško Rodić.

Finale je bilo izuzetno uzbudljivo puno rezultatskih preokreta. Povela je ukrajinka sa 5:1 u prvom setu, međutim mađarica ja tada zaigrala znatno brže uspela da izjednači i na kraju i dobije prvi set posle taj breka sa 11:9.Drugi set počeo je kao repriza prvog, povela je ukrajinka na startu sa 4:1 a mađarica ubrzo izjedenačila rezultat. Međutim, u uzbudljivom finišu Iancsuk ipak uspeva da osvoji set sa 7:5 i izjednači se u setovima. Pobednicu je odlučio treći set. Povela je Agneš sa 4:2, izjednačila Iancsuk na 4:4 a zatim i osvojila naredna dva gema za titulu.

553_2.jpg

Vidno zadovoljna pobednica Elizaveta Iancsuk - Odličan turnir i dobro finale. Bila sam malo nervozna na početku jer ne igra se svaki dan finale jednog ovakvog turnira. Drago mi je kako se odvijalo finale, uspela sam da se vratim u meč i na kraju trijumfujem. Što se tiče turnira za mene je ovo jedan od najboljih sa nagradnim fondom od 10.000 dolara. Organizacija odlična, tereni kvalitetni i u jako lepom okruženju. Bilo je uživanje igrati.

Iancsuk je slavila i u konkurenciji dublova dan ranije. Ona je u paru sa Linom Gjorcheksom iz Makedonije sa 6:4, 6:1 savladale Irina Maria Baru i Camelia Elena Hristeu iz Rumunije.

553_3.jpg

  Share on Facebook