21.06.2024. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Gradonačelnik primio žensku juniorsku reprezentaciju Srbije
04.08.2014.

Gradonačelnik Subotice, Jene Maglai priredio je prijem u Gradskoj kući za žensku juniorsku reprezentaciju Srbije i učesnike Kursa za kandidate za međunarodne sudije FIVB. Delegaciju polaznika Kursa predvodili su Sergej Titov iz Rusije, sekretar Sudijske komisije FIVB i direktor Kursa, i Aleksandar Džejms Stil iz Škotske, predsednik Komisije za pravila igre FIVB, instruktor na Kursu. Delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije predvodili su Dejan Jovanović, član Izvršnog odbora OSS i Darko Đuričković, koordinator nacionalnih selekcija OSS. Prijemu je prisustovao i Simon Džines iz BJR Makedonije, delegate BVA na Balkanskom prvenstvu u Subotici.

558_3.jpg

Goste su pozdravili Jene Maglai, gradonačelnik Subotice, i Vjekoslav Ostrogonac, član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam.

Dejan Jovanović, član Izvršnog odbora OSS, predao je Jeneu Maglaiju, gradonačelniku Subotice, "specijalnu plaketu OSS" za dugogodišnju uspešnu saradnju i doprinos Grada Subotice razvoju odbojke.

558_2.jpg

Balkansko prvenstvo 2014. u konkurenciji juniorki odigraće se od 5. - 9. avgusta u Hali sportovau Subotici. Na Prvenstvu će igrati sedam reprezentacija: Srbija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Grčka, BJR Makedonija, Rumunija i Turska, a igraće se po jednokružnom bod sistemu (svako sa svakim - 7. kola). Prvenstvo će trajati pet dana, a sve utakmice će suditi arbitri koji u Subotici pohađaju Kurs za međunarodne sudije FIVB, koji će se održati do 10. avgusta.

  Share on Facebook