16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Fudbalerke Spartaka otišle na kvalifikacioni turnir Lige šampiona
08.08.2014.

žFK Spartak, šampion Srbije u ženskom fudbalu, otišao je na kvalifikacioni turnir UEFA lige šampiona da pokuša da ponovi odlične rezultate iz prethodnih godina i ponovo se plasira među 32 najbolje ekipe Evrope. One će učestvovati na kvaligfikacionom turniru 5 grupe koja će se odigrati u Hrvatskoj u gradu Osijeku od 09.-14.avgusta. U grupi pored žFK Spartak su Osijek iz Hrvatske, A.S. Amazones Dramas iz Grčke i CS Goliador iz Moldavije.

Trener Boris Arsić ističe da je ekipa spremna i da na put kreću sa velikim ambicijama. - Spremni smo za kvalifikacioni turnir koji će se održati u Osijeku. Radili smo naporno, spremali se i uspeli na neki način da se kompletiramo. Idemo sa najvećim ambicijama, pokušaćemo da idemo korak po korak iz utekmice u utakmicu. Prvu utakmicu igramo protiv prvaka Grčke. Oni su debitanti i sigurno imaju veliki motiv da se pokažu na međunarodnoj sceni, tako da očekujem tvrdu utakmicu, ali se nadam najboljem. Sledeća je malo lakša protiv prvaka Moldavije a na kraju nas očekuje najteži posao protiv domaćina ekipe Osijeka.

Prvu utakmicu Spartak igra 09.avgusta od 17:00 časova u Vinkovcima (stadion Cibalia) protiv grčkog šampiona Amazones Dramas. Sledeći protivik će im biti prvak Grčke a u poslednjoj utakmici 14. avgusta sastaju se sa domaćinima ekipom Osijeka. Po kvalitetu učesnika grupe poslednji megdan između Spartaka i Osijeka bi trebalo da odlučuje o pobedniku grupe. U dalje takmičenje među 32 najbolje ekipe plasiraće se pobednici 8 grupa i dve najbolje drugoplasirane ekipe.

  Share on Facebook