16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Dejan Katić osvojio fjučers na teniskim terenima TK Spartak
15.09.2014.

Srpski teniser, Dejan Katić osvojio je fjučers turnir sa nagradnim fondom od 10.000$na terenima Tenis kluba Spartak u Dudovoj šumi. Posle dugo vremena trijumfovao je teniser iz Srbije što je posebno obradovalo organizatore turnira, TK Spartak. Katić je u finalu sa 6:4, 6:2, savladao Tomislava Jotovskog iz Makedonije, te zasluženo osvojio pripadajuću novčanu nagradu i 18 poena koji će mu dobro doći u popravljanju pozicije na svetskog rang-listi.

Katić je bio vidno zadovoljan nakon osvajanja turnira - Ovde se divno osećam, nosim lepe uspomene iz Subotice. Bio je ovo veoma težak turnir, kao i samo finale. Uspeo sam da se vratim posle duge pauze u svom stilu. Pre četiri meseca sam slomio levi zglob, radio sam naporno, imao veliku želju da se vratim i čini mi se da je to presudilo. Na putu do finala imao sam nekoliko teških mečeva, a sem ovoga protiv Jotovskog koji je u usponu forme tu je bio i meč protiv drugog nosioca, Dušana Lojde iz Češke.

597_3.jpg

Tomislav Jotovski je imao težak posao do ulaska u finale, odigravši duge mečeve koji su ga umorili. - Nakon dva meča od preko tri sata bio sam veoma umoran danas. Nisam mogao da pokažem sve što umem. Da sam bio odmorniji, verovatno bi bila i druga priča u finalu. Tenis klub Spartak se i ove sezone pokazao kao dobar organizator svih turnira, pa i ovakvih na kojima igraju profesionalci.

597_2.jpg

  Share on Facebook