21.06.2024. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Rožnjik Ervin treći na memorijalu Vladan Mihajlović
27.09.2014.

Rožnjik Ervin takmičar KDT Spartak učestvovao je na 7. Međunarodnommemorialnomturniru " Vladan Mihajlović " koji se održao u Inđiji 27. septembra uz učešće 9 zemalja. On je nastupao za reprezentaciju Srbije zajedno sa Vericom Dušanić iz ekipe Radnički Sombor, pošto je u ekipnoj konkurenciji svaka reprezentacija mogla prijaviti samo jednu ekipu koju su sačinjavali jedan u muškoj i jedan takmičar u ženskoj konkurenciji. U pojedinačnoj konkurenciji su mogli svi nastupati.

Rožnjik Ervin je u pojedinačnoj konkurenciji u disciplinitrzaj zauzeo 2 mesto sa podignutih 127kg, dok je u izbačaju sa 155kg i finalnom olimpijskom biatlonusa podignutih 282kg zauzeo 3 mesto.

Pobednik u muškoj konkurenciji je Zlatko Minchev iz Bugarske. U konkurenciji žena,Verica Dušanić je satrzajem podigla55kg a saizbačajem75kg što je u batlonu 130kg. Zauzela je 10mesto. U ekipnoj konkurenciji 1 mesto je zauzela Bugarska, 2.mesto Izrael a 3. mesto Bosna i Hercegovina. Reprezentacija Srbije je bila peta.

Na kraju takmičenjaVert Stipan nacionalni trener reprezentacije, dobio jepriznanje za postignuti rezultat na Olimpijskim igrama mladih sa Kajdoči Tamašem koji je osvojio odlično 2.mesto.

Sledeće tamičenje na kojem će učestvovati takmičariKDT Spartak je Prvenstvo Vojvodine za mlađe juniore i juniorke do 17 godina kojeće se održati u subotičkojHali sportova 5. oktobra sa početkom u 11:00 časova

  Share on Facebook