21.06.2024. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Rajska voda uz fudbalerke Spartaka
02.10.2014.

Rajska Heaven voda postala je novi sponzor žensko fudbalskog kluba "Spartak". Ugovor između poznata kompanija iz Republike Srpske i najboljeg ženskog fudbalskog kluba u državi potpisan je u Gradskoj kući u prisusutvu Vjekoslava Ostrogonca, člana gradskog veća zaduženog za sport, omladinu i tuirizam.

Prvi čovek sporta Subotice zahvalio se kompanijikoja je prepoznala rezultate žFK Spartak i stala uz njih - želeo bih prvo da čestitam ženskom fudbalskom klubu Spartak na svim uspesima i odlično započetom novom prvenstvu. Danas imamo lepu stvar, jer kako najbolji idu uz najbolje tako će našim fudbalerkama, aktuelnim prvakinjama Srbije od danas sponzori biti jedna od najboljih voda u Evropi, Rajska Heaven voda. Siguran sam da će to biti lepa zajednička saradnja. Zahvaljujem se kompaniji koja je prepoznala uspehe ženskog fudbalskog klub ai koja ima društveno odgovorno ponašanje i spremnaje da pomogne sportu.

611_4.jpg

Suvlasnik Milan Mitrović pojasnio je saradnju sa fudbalerkama. - Počeću sa jednom porukom - "Biznis, ljubav i voda ne znaju za granice". Tako smo se mi danas našli ovde sa željom da pomognemo i ujedno promovišemo našu Rajsku Voda koja je stigla iz jednog malog mesta iz Čajniča, Bosna i Hercegovina u Suboticu, gde počinje Srbija. Mi smo ovo uradili iz prijateljstva prema našim prijateljima i prema sportu. Najbolji idu uz najbolje,a mi tvrdimo da je naša voda jedna od najboljih u ovom delu Evrope, što je pokazala i nauka. Voda sa najmanja natrijuma a sa najviše rastvorenog kiseonika sa ph faktorom, a sportisti znaju šta to znači. Nadam se da će naša voda biti pogonsko gorivo ženskom fudbalskom klubu Spartak.

611_1.jpg

Predsednik žFK SpartakZoran Arsić, zahvalio se kompaniji koja je prepoznala kvalitet kluba i sa svojim poslovanjem prvo došla u Suboticu, odakle žele proboj u Srbiju. - Ovo je najbolji primer i za druge kompanije da pokažu društvenu odgovornost i stanu uz neki sportski kolektiv ili klub. Komapanija je prisutna na tri najzahtevnija tržišta, Švajcarska, Rusija i Emirati. Mi na najbolji način promovišemo grad Suboticu i sigurno ćemo naći način da kvalitetno promovišemo i Rajsku vodu koja je preporučljiva za sve sportiste jer ima puno rastvorenog kiseonika. To su sve bitni činioci koji su nas vodili da se odlučimo za saradnju sa Rajskom Heaven vodom.

611_3.jpg

  Share on Facebook