16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Džudisti Spartaka osvojili niz medalja
07.10.2014.

Džudisti Spartaka su proteklog vikenda učestvovali na tri turnira. Jedan deo ekipe je učestvovao na medjunarodnom turniru Požega Open u Hrvatskoj (4. oktobra), koji je okupio oko 350 takmičara iz 9 zemalja. Subotičani su osvojili pet medalja, jednu srebrnu i četiri bronzane.Srebrnu medalju je osvojio Boris Váci dok su se bronzanom okitili Savić Aleksandar, Mihailo Milošev, Dušan Vukas i Relja Nagulić.

Džudisti spartak uučestvovali su i na Prvenstvu Srbije za mlađe seniore koje je održano u Kanjiži. Nije osvojena ni jedna medalja, mada se to od ovih takmičara nije ni očekivalo. Klub su predstavljali Јovan Vučetić i Nemanja Nikolić koji su izborili svoje mesto za odlazak na državno prvenstvo. Oni su pre svega otišli da stiču novo iskustvo jer su bili mlađi od ostalih. Prikazali su dobre borbe i u klubu su zadovoljni njihovim nastupima.

Suboptički džudfisti su nastupili i na medjunarodnom memorijalnom turniru željko Nikolić koji je održan u Bečeju. Ovde se okupilo preko 400 takmičara iz 10 zemalja. Strahinja Nestorović je pokazao da je neprikosnoven i došao je kući sa zlatnom medaljom, dok je Mihajlo Šašić osvojio bronzanu medalju. Na ovom turniru su nastupili i poletarci iz džudo sekcije Bajmok. Oni su otišli po dragoceno iskustvo i oprobali sebe u takmičarskim vodama.Takmičare su predvodili treneri Tanasković Vladimir, Dušan Bartaloš i Milan Bogić.

  Share on Facebook