16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Subotica domaćin Uefa kvalifikacija
17.10.2014.

Subotica je domaćin Prvog kruga kvalifikacija fudbalskih ženskih selekcija do 17 godina za odlazak na Evropsko prvenstvo koje će se održati na Islandu.U 4 grupi koja se odigrava u našem graduod 17. - 22 oktobrapored Srbije nalaze se: Republika Irska, Rumunija i Litvanija.

Sve utakmice će se igrati paralelno na dva terena, na Gradskom stadionu i na stadionu FK Bačka. Srbija kvalifikacioni turnir započinje 17. oktobra od 14 časova utakmicom protiv Rumunije na stadionu Kod Somborske kapije. U isto vreme na Gradskom stadionu snage će odmeriti reprezentacije Irske i Litvanije. Kvalifikacioni turnir se nastavlja u nedelju 19. oktobra kada Srbija igra protiv Litvanije na Gradskom stadionu dok će Irska i Rumunija meč odigrati na stadionu FK Bačka. I ove utakmice se takođe igraju od 14 časova. Turnir se završava u sredu 22. oktobra utakmicama trećeg kola u kojem Srbija igra protiv Irske na stadionu Fk Bačka od 14 časova, a u isto vreme na Graskom stadionu snage će odmeriti Rumunija i Litvanija. Selektor reprezentacije Srbije je Goran Sretenović na čijem spisku se nalazi 18 fudbalerki među kojima su i tri igračice iz FK Spartak: Allegraa Poljak, Tijana Filipovic i Milana Knežević. Reprezentacija Srbije već par dana se nalazi u Subotici na pripremama.

Zahvaljujući fudbalskim sportskim radnicima i klubovima koji su ustupili svoje terene za trening kao što su Fk Subotica, FK Vinogradar, Fk Čantavir, FK žednik i Fk Palić sve selekcije će imati idealne uslove za nesmetan rad.

  Share on Facebook