16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Seminar sportska ishrana i suplementacija
23.10.2014.

S zadovolјstvom Vas obaveštavamo da Sportski Savez Grada Subotice u sklopu svojih redovnih aktivnosti organizuje savetovanja na temu " Smernice pravilne ishrane i suplementacije". Predavanje o pravilnoj ishrani i suplementaciji sportista će se održati u Velikoj većnici gradske kuće, Trg Slobode 1, 27. oktobra 2014. godine sa početkom u 11:00 časova. Gosti i predavači su: dr Marija Anđelković, dr Nenad Dikić ispred Centra za sportsku ishranu i suplementaciju i tim za velnes program ispred kompanije ESENSA: Ilija Romanović i Valentina Andić.

Predavanje obuhvata sledeće teme:

  1. Smernice pravilne sportske ishrane i suplementacije - dr Marija Anđelković
  2. Hidracija sportista - od istraživanja do praktičnog rešenja - dr Nenad Dikić

Širom sveta sportski radnici govore o tome da ishrana igra važnu ulogu u postizanju sportskih uspeha. Mnoge eminentne sportske organizacije su investirale u aktivnosti vezane za proučavanje ishrane sportista.

S tim cilјem, SSGS organizuje ovo savetovanje na temu sportske nutricije koji je namenjeno sportistima, trenerima i lekarima koji žele da se dodatno usavrše na ovom polјu. Predavanje se fokusira na osnove sportske nutricije, sa praktičnim primerima i preporukama. Predavanje uklјučuje i interaktivni pristup kako bi materiju što više približile slušaocima i učinile je atraktivnijom. Pored pitanja tokom predavanja, svi učesnici moći će dobiti preporuke o pravilnoj ishrani kao i promotivni paket proizvoda kompanije ESENSA.

Pozivamo predstavnike sportskih klubova, sportske radnike, sportiste, roditelјe, predstavnike medija i zainteresovane građane da prisustvuju savetovanju i aktivno daju doprinos na temu pravilne ishrane sportista.

639_1.jpg

  Share on Facebook