21.06.2024. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Seminar - Smernice pravilne ishrane i suplementacije
28.10.2014.

Sportski Savez Grada Subotice u sklopu svojih redovnih aktivnosti je uz podršku resora za sport i omladinu jeorganizovaosavetovanja na temu "Smernice pravilne ishrane i suplementacije". Predavanje o pravilnoj ishrani i suplementaciji sportista održana jeu Velikoj većnici gradske kuće.

Gosti i predavači su bili: dr Marija Anđelković, dr Nenad Dikić ispred Centra za sportsku ishranu i suplementaciju i tim za velnes program ispred kompanije ESENSA: Ilija Romanović i Valentina Andić.

Predavanje je obuhvatilosledeće teme:

  • Smernice pravilne sportske ishrane i suplementacije - dr Marija Anđelković
  • Hidracija sportista - od istraživanja do praktičnog rešenja - dr Nenad Dikić

Prisustvovali su mnogi sportisti Subotice koji su seinformisali o važnosti pravilne ishrane za postizanje sportskih uspeha.Savetovanje na temu sportske nutricije biloje namenjeno sportistima, trenerima i lekarima koji žele da se dodatno usavrše na ovom polјu. Predavanje se fokusiralo na osnove sportske nutricije, sa praktičnim primerima i preporukama. Prisutni sumogli aktivno da učestvujuu predavanju i dobijusavete u vezi sportske ishrane i hidracije sportista.KompanijaESENSA se pobrinula da svi prisutni dobiju promotivni paket njihovihproizvoda.

Zahvaljujući saradnji sa Centrom za sportsku ishranu i suplementaciju kompletnu prezentaciju možete pogledati na sledećem linku

645_2.jpg645_3.jpg

  Share on Facebook